A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Contour Szalon - fájdalommentes zsírbontás, alakformálás - Kivételes, EXTRA AJÁNLAT!
  • slide
  • slide
  • slide
  • Kivételes, EXTRA AJÁNLAT!

    2015-01-23

    Cryolipolízis,- avagy zsírfagyasztás! Most 2 tetszőleges testtáj kezelése 10.000 Ft. Extra nagy kezelőfejjel.

    Bejelentkezéshez és időpont egyeztetéshez hívja a következő telefonszámot: +36 30 369 8237 

     

    Mágnesterápiás kezelőfej

    A monopoláris rádiófrekvenciával működő izomstimuláló kezelőfej megmozgatja, tornázatja a felszínen futó izmokat. Minden izommozgáshoz energia szükséges, amit a tartalék zsírsejtekből nyer a szervezet. Vannak olyan izmok is amelyeket nehezen tudunk mozgásba hozni, mint pl: a hason a rekeszizmokat és a harántizmokat, vagy a farizmokat, de ide tartozik a belső combok lovaglóizmai is. Ezenkívül a mágneses rezgéseknek köszönhetően kiváló fájdalomcsillapító hatással bír.

    Itt meg kell említeni:

    - a sportsérülésekből származó,
    - a menstruációs panaszokból származó,
    - az emésztési problémákból származó,
    - a hasi műtétek utáni összenövésekből származó fájdalmakat, melyekre jótékonyan hat.

    Ez a biorezonancia bizonyos reumatikus problémákra is kedvezően hat.
    Eloszlatja a zsírt, nyirokmasszázzsal serkenti a nyirokrendszer működését, fokozza a méregtelenítést.
    A legújabb fejlesztésű rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően a rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott rádióhullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a súrlódási hő hatására emelkedik a hőmérséklet. A szabaddá vált zsír- és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, megszüntetve így a zsírlerakódásokat, fokozva a méregtelenítést.

    Mágnesterápia – működési elv:
    Bioárammal tölti fel a szervezetet azáltal, hogy nagyon rövid időn belül, szinte pár kezelés után kiegyenlíti a vérkeringést, megszünteti a testben meglévő esetleges fájdalmakat és a szervezetben lappangó bajokat. Az egyenletes vérnyomás hatására javul a sejtanyagcsere, beindulnak az addig még kiaknázatlan életenergiák, ami rövid időn belül elegendő energiával látja el az egész szervezetet. A kezelésnek számtalan jótékony biofizikai hatása van pl. fokozza az oxigénfelvételt, a légzési- és keringési- és anyagcsere funkciókat, a májműködést, és mindezek „mellékhatásaként" – megszépíti a bőrt és karcsúsítja a testet, a testi-lelki épséget és szépséget szem előtt tartva.


    Kavitációs kezelőfej (ultrahangos kavitációs zsírbontás)

    Az ultrahangos kavitációs zsírbontás egy műtét nélküli beavatkozás, melynek során az ultrahang-hullámok a zsírsejteken belül mikrobuborékokat hoznak létre. Így nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően szétesnek a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek. A megváltozott halmazállapotú zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Az ultrahangos kavitációs zsírbontás a zsírsejtek végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírsejtek hatékony roncsolása, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül jön létre. A hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.
    Az ultrahangos kavitációs zsírbontás során lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövetek, melyekben az ultrahangot fókuszáljuk, mind-mind érintetlenek maradnak.

    Ultrahangos kavitációs zsírbontás – működési elv:

    A kavitációs technikát alkalmazó rádiófrekvenciás zsírbontási módszer nagy erejű ultrahang-hullámokkal hozza vibrációba a zsírszövetet a bőralja mélyebb rétegeinek hézagaiban. A kezelendő felületre irányított ultrahangos vibrálás hatására vákuumgömbök jönnek létre. Ezek megtörik a zsírsejteket – anélkül, hogy az ép sejtek roncsolódnának, – majd a zsírsejtek a nyirokkeringésbe bekerülve a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.
    Ez a biofizikai alapokon nyugvó eljárás a ma létező egyik leghatékonyabb karcsúsító módszer.


    Fényterápiás kezelőfej (bipoláris rádiófrekvencia)

    3 fő funkciója van:

    - fényterápia,
    - mély izomtorna,
    - bőrfeszesítés.

    Fényterápia: 2 színű fényt alkalmazunk (piros-kék), amit különböző modulációban változtatunk. A piros szín a kollagéntermelést fokozza, amely a bőr feszességét befolyásolja. A kék szín nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással bír.

    Mély izomtorna: itt már nemcsak a felszíni izmokat, hanem a mélyen húzódó vastagabb izomrostokat is képesek vagyunk mozgatni. Intenzív, de kellemes mozgást, majd bizsergő érzést váltunk ki. Az intenzitás és a modulációk változatossága a bőrfeszességet is intenzíven fokozza.

    Bőrfeszesítés: a narancsbőrre is hasonló hatást vált ki, bár tudni kell, hogy ez a probléma nem súlyfüggő. Itt a felgyülemlett toxikus anyagok lerakódásáról beszélünk, amelyek a kötőszövetek között szeretnek megbújni. A cellulit, más néven narancsbőr a kötőszövetek között lerakódott méreganyag. Elsősorban nőknél jelentkezik és okoz esztétikai problémát. Összefüggésben van a női hormontermelődéssel.

    Fényterápiás izomstimuláció, bőrfeszesítés- működési elv:

    Egy különleges izomstimuláló megoldás, mely a bio-elektrostimulációs technológia alkalmazásával pontosan és precízen imitálja a test bioelektromos folyamatait. Előre meghatározott elektromos impulzusokat küld az idegrendszeren keresztül. Az izmok működésbe lépnek, fokozódik a vérkeringés és azanyagcsere.
    A bio-elektrostimulációs technológia által keltett elektromos hullámok felgyorsítják az egyes izmok aktiválását.
    A bio-elektrostimulációs módszer alkalmas alakformálásra, cellulit kezelésre és bőrfeszesítésre. Természetes izom-összehúzódásokat generál, elektromos stimulációt közvetít, amely a kezelt területen izom-összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki. A zsíros területeken beindulnak a leépítő és elszállító folyamatok,újraformálja és tonizálja a petyhüdt izomrostokat. A bio-elektrostimuláció akár több százszor aktiválja az izmokat anélkül, hogy a kezelt személy a legkisebb erőfeszítést tenné, vagy kellemetlennek érezné azt. Ez a teljesítmény több száz felüléssel lehet egyenértékű. Az optimalizált beállításoknak köszönhetően a felszíntől a mélyebben elhelyezkedő izomrostokig képes hatni,– ezt igazolják a londoni Orvostudományi Egyetem neurológiai kutatásai is. A bio-elektrostimulációskezelőfej beállításai révén éppen a nagy izomegységek reagálnak először. A hagyományos tornához képest többszörös hatékonyságú, így rövid időn belül képes az alakformálásra. Ezzel a technológiával elkerülhető azon testterületek további megerősödése és megvastagodása, melyek esztétikailag nem kívánatosak. A kezelés teljesen biztonságos, és használatát követően elmarad a hagyományos tornára jellemző éhségérzet.