• slide
 • slide
 • slide
 • Zsírfagyasztás

  Bio- elektrostimulációs, kavitációs és rádiófrekvenciával kombinált, 3 az 1-ben multifunkcionális alakformáló berendezés, az alakformálás új generációja.

  A gép

  Bio-elektrostimulációs, kavitációs és rádiófrekvenciával kombinált, 3 az 1-ben multifunkcionális alakformáló berendezés, az alakformálás új generációja.

  Az első sebészeti beavatkozást nem igénylő végleges zsíreltávolításra alkalmas készülék.

  A szépészeti iparág legújabb generációs testformáló berendezése, mellyel új dimenzió nyílt a végleges zsírbontás területén.

  A plasztikai sebészet eljárásait fájdalommentesen, műtétek nélkül magas színvonalon, a III. évezred legmodernebb technológiáival helyettesíti.

  A speciális frekvencián működő ultrahang-hullám és az adott testrésznek megfelelő kezelőfej használatával tudjuk elérni a legjobb eredményt.

  A kezelés lényege a zsírszövetek nem műtéti úton való eltávolítása, alakformálás a hármas hatásmechanizmusú Kavitation System3019 d berendezés által.

  A Kavitation System 3019d egy forradalmi kavitációs készülék 5 kezelőfejjel, mely nem csak testen, de arcon is alkalmazható.


   

  Öt kezelőfej egy gépen:

   

  Mágnesterápiás kezelőfej
  (monopoláris rádiófrekvencia)
  Kavitációs kezelőfej
  (ultrahangos kavitációs zsírbontás)
  Fényterápiás kezelőfej
  (bipoláris rádiófrekvencia)
  arclifting kezelőfejek
  (mikroáram)

  Mágnesterápiás kezelőfej

  A monopoláris rádiófrekvenciával működő izomstimuláló kezelőfej megmozgatja, tornázatja a felszínen futó izmokat. Minden izommozgáshoz energia szükséges, amit a tartalék zsírsejtekből nyer a szervezet. Vannak olyan izmok is amelyeket nehezen tudunk mozgásba hozni, mint pl: a hason a rekeszizmokat és a harántizmokat, vagy a farizmokat, de ide tartozik a belső combok lovaglóizmai is. Ezenkívül a mágneses rezgéseknek köszönhetően kiváló fájdalomcsillapító hatással bír.

  Itt meg kell említeni:

  - a sportsérülésekből származó,
  - a menstruációs panaszokból származó,
  - az emésztési problémákból származó,
  - a hasi műtétek utáni összenövésekből származó fájdalmakat, melyekre jótékonyan hat.

  Ez a biorezonancia bizonyos reumatikus problémákra is kedvezően hat.
  Eloszlatja a zsírt, nyirokmasszázzsal serkenti a nyirokrendszer működését, fokozza a méregtelenítést.
  A legújabb fejlesztésű rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően a rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott rádióhullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a súrlódási hő hatására emelkedik a hőmérséklet. A szabaddá vált zsír- és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, megszüntetve így a zsírlerakódásokat, fokozva a méregtelenítést.

  Mágnesterápia – működési elv:
  Bioárammal tölti fel a szervezetet azáltal, hogy nagyon rövid időn belül, szinte pár kezelés után kiegyenlíti a vérkeringést, megszünteti a testben meglévő esetleges fájdalmakat és a szervezetben lappangó bajokat. Az egyenletes vérnyomás hatására javul a sejtanyagcsere, beindulnak az addig még kiaknázatlan életenergiák, ami rövid időn belül elegendő energiával látja el az egész szervezetet. A kezelésnek számtalan jótékony biofizikai hatása van pl. fokozza az oxigénfelvételt, a légzési- és keringési- és anyagcsere funkciókat, a májműködést, és mindezek „mellékhatásaként" – megszépíti a bőrt és karcsúsítja a testet, a testi-lelki épséget és szépséget szem előtt tartva.


  Kavitációs kezelőfej (ultrahangos kavitációs zsírbontás)

  Az ultrahangos kavitációs zsírbontás egy műtét nélküli beavatkozás, melynek során az ultrahang-hullámok a zsírsejteken belül mikrobuborékokat hoznak létre. Így nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően szétesnek a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek. A megváltozott halmazállapotú zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Az ultrahangos kavitációs zsírbontás a zsírsejtek végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírsejtek hatékony roncsolása, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül jön létre. A hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.
  Az ultrahangos kavitációs zsírbontás során lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövetek, melyekben az ultrahangot fókuszáljuk, mind-mind érintetlenek maradnak.

  Ultrahangos kavitációs zsírbontás – működési elv:

  A kavitációs technikát alkalmazó rádiófrekvenciás zsírbontási módszer nagy erejű ultrahang-hullámokkal hozza vibrációba a zsírszövetet a bőralja mélyebb rétegeinek hézagaiban. A kezelendő felületre irányított ultrahangos vibrálás hatására vákuumgömbök jönnek létre. Ezek megtörik a zsírsejteket – anélkül, hogy az ép sejtek roncsolódnának, – majd a zsírsejtek a nyirokkeringésbe bekerülve a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.
  Ez a biofizikai alapokon nyugvó eljárás a ma létező egyik leghatékonyabb karcsúsító módszer.


  Fényterápiás kezelőfej (bipoláris rádiófrekvencia)

  3 fő funkciója van:

  - fényterápia,
  - mély izomtorna,
  - bőrfeszesítés.

  Fényterápia: 2 színű fényt alkalmazunk (piros-kék), amit különböző modulációban változtatunk. A piros szín a kollagéntermelést fokozza, amely a bőr feszességét befolyásolja. A kék szín nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással bír.

  Mély izomtorna: itt már nemcsak a felszíni izmokat, hanem a mélyen húzódó vastagabb izomrostokat is képesek vagyunk mozgatni. Intenzív, de kellemes mozgást, majd bizsergő érzést váltunk ki. Az intenzitás és a modulációk változatossága a bőrfeszességet is intenzíven fokozza.

  Bőrfeszesítés: a narancsbőrre is hasonló hatást vált ki, bár tudni kell, hogy ez a probléma nem súlyfüggő. Itt a felgyülemlett toxikus anyagok lerakódásáról beszélünk, amelyek a kötőszövetek között szeretnek megbújni. A cellulit, más néven narancsbőr a kötőszövetek között lerakódott méreganyag. Elsősorban nőknél jelentkezik és okoz esztétikai problémát. Összefüggésben van a női hormontermelődéssel.

  Fényterápiás izomstimuláció, bőrfeszesítés- működési elv:

  Egy különleges izomstimuláló megoldás, mely a bio-elektrostimulációs technológia alkalmazásával pontosan és precízen imitálja a test bioelektromos folyamatait. Előre meghatározott elektromos impulzusokat küld az idegrendszeren keresztül. Az izmok működésbe lépnek, fokozódik a vérkeringés és azanyagcsere.
  A bio-elektrostimulációs technológia által keltett elektromos hullámok felgyorsítják az egyes izmok aktiválását.
  A bio-elektrostimulációs módszer alkalmas alakformálásra, cellulit kezelésre és bőrfeszesítésre. Természetes izom-összehúzódásokat generál, elektromos stimulációt közvetít, amely a kezelt területen izom-összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki. A zsíros területeken beindulnak a leépítő és elszállító folyamatok,újraformálja és tonizálja a petyhüdt izomrostokat. A bio-elektrostimuláció akár több százszor aktiválja az izmokat anélkül, hogy a kezelt személy a legkisebb erőfeszítést tenné, vagy kellemetlennek érezné azt. Ez a teljesítmény több száz felüléssel lehet egyenértékű. Az optimalizált beállításoknak köszönhetően a felszíntől a mélyebben elhelyezkedő izomrostokig képes hatni,– ezt igazolják a londoni Orvostudományi Egyetem neurológiai kutatásai is. A bio-elektrostimulációskezelőfej beállításai révén éppen a nagy izomegységek reagálnak először. A hagyományos tornához képest többszörös hatékonyságú, így rövid időn belül képes az alakformálásra. Ezzel a technológiával elkerülhető azon testterületek további megerősödése és megvastagodása, melyek esztétikailag nem kívánatosak. A kezelés teljesen biztonságos, és használatát követően elmarad a hagyományos tornára jellemző éhségérzet.

  további szolgáltatások
  Ultrahangos kavitációs zsírbontás

  Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.

  Zsírfagyasztás

  Bio- elektrostimulációs, kavitációs és rádiófrekvenciával kombinált, 3 az 1-ben multifunkcionális alakformáló berendezés, az alakformálás új generációja.

  Lipo lézeres alakformálás

  Intenzív zsírbontásra, karcsúsításra, alakformálásra, cellulit csökkentésre, anyagcsere sekentésre, bőrfeszesítésre.

  Flabelos vibrációs alakformálás

  A hozzánk látogató kedves vendégek élvezhetik a Flabelos teljes test vibrációs tréningpad készülékkel végzett alakformálás előnyeit is.

  Görgős, szívófejes vákummasszázs

  A vákuummasszázs kezelések igazán hatékonyan segítenek eltűntetni a cellulitiszt (narancsbőrt) gyorsabban mint ahogyan azt remélnéd!

  Hullámmasszázs

  A fejlett országokban bizony elég sok nőnek van problémája az alakjával és bőrével.